ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Θα το τακτοποιήσουμε” δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στην απειλή της Βόρειας Κορέας μετά τη νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου.
Η νέα εκτόξευση πυραύλου από την Πιονγιάνγκ “είναι μια κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε” σημείωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.
Ο Τραμπ επισήμανε ότι η νέα εκτόξευση δεν αλλάζει την προσέγγιση των ΗΠΑ στο θέμα της Βόρειας Κορέας, μία εβδομάδα μετά την απόφαση της Ουάσιγκτον να συμπεριλάβει τη χώρα αυτή στον κατάλογο των ΗΠΑ με τα κράτη που στηρίζουν την τρομοκρατία.
Από την πλευρά του ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζειμς Μάτις, σημείωσε ότι ο πύραυλος που εκτοξεύτηκε έφθασε στο μεγαλύτερο ύψος όλων των προηγούμενων πυραύλων που είχε εκτοξεύσει η Πιονγιάνγκ και αντιπροσωπεύει “μια απειλή για όλον τον κόσμο”.























































