ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Δημοκρατικό Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Αλβανίας ετοιμάζει νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τον κομμουνισμό και τα σύμβολά του στη χώρα.
Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα Γκαζέτα Σκιπτάρε, το νομοσχέδιο θα βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Την απαγόρευση της κομμουνιστικής προπαγάνδας και των κομμουνιστικών συμβόλων, την αφαίρεση τιμητικών τίτλων και άλλων προνομίων από την κυβέρνηση σε άτομα που ήταν υπεύθυνα για το κομμουνιστικό καθεστώς και τα εγκλήματά του, καθώς και η δημιουργία νομικών δυνατοτήτων για την τιμωρία των αυτουργών των κομμουνιστικών εγκλημάτων.
Το σχέδιο αυτό ετοιμάζεται με την βοήθεια ειδικών του γερμανικού κόμματος CDU της Άνγκελας Μέρκελ.
Να σημειωθεί ότι το κόμμα που κυβερνά την Αλβανία, το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα, είναι η μετεξέλιξη του κομμουνιστικού κόμματος.























































