ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα χρόνο μετά την πρωτόδικη απόφαση βάσει της οποίας είχε κριθεί ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, η υπόθεση που σχετίζεται με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα απασχολήσει και πάλι τη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Εφετείο των Ιωαννίνων.
Ο πρώην διευθυντής της Σχολής, που έχει καταδικαστεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, είχε ασκήσει έφεση δια των δικηγόρων του, η οποία πρόκειται να δικαστεί σήμερα.
Στην πρώτη δίκη για το θάνατο του νεαρού σπουδαστή από το Ρέθυμνο, η υπεύθυνη της εστίας, που κατηγορείτο για το ίδιο αδίκημα, είχε αθωωθεί όπως επίσης είχε αθωωθεί ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης που κατηγορείτο για ηθική αυτουργία.
Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, στο δικαστήριο είχε καταθέσει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς και πλήθος μαρτύρων, σπουδαστών και εργαζομένων στην Γαλακτοκομική Σχολή για τις συνθήκες που επικρατούσαν και για την βία που ασκείτο σε βάρος του 20χρονου από άλλους σπουδαστές και ειδικά από την παρέα των Κρητικών.
Η δίκη στο Εφετείο έχει προσδιοριστεί για σήμερα χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει λόγω της πληθώρας υποθέσεων που έχουν προγραμματιστεί για εκδίκαση την ίδια ημέρα.























































