ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με κεντρικό μήνυμα «Η μουσική ενώνει» η δισκογραφική εταιρία «Sonar Music» πήρε την πρωτοβουλία και «ένωσε» 8 μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ώστε να ερμηνεύσουν από κοινού ένα καινούργιο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, τα έσοδα του οποίου, από τα ψηφιακά downloads, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής με έδρα την Μάνδρα.
Σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, το τραγούδι έχει τίτλο «Ήρθανε Χριστούγεννα» και για κάθε ψηφιακό του «κατέβασμα» (i-tunes – spotify), ο δήμος Μάνδρας θα λαμβάνει 0.99 ευρώ.
Στο τραγούδι συμμετέχουν οι Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Διονύσης Σχοινάς, Χρήστος Μενιδιάτης, Ηλίας Βρεττός, Stan, Βασίλης Δήμας και Γιώργος Λιανός.
Η ενέργεια της Sonar Music «Η μουσική ενώνει» θα ολοκληρωθεί με μία μεγάλη συναυλία με όλους αυτούς του καλλιτέχνες προς τα τέλη Ιανουαρίου που επίσης τα έσοδα αυτής θα δοθούν για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.























































