ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Ντόναλντ Τραμπ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Παλαιστίνιοι ανεβάζουν τους τόνους και προειδοποιούν ότι μια αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ουσιαστικά θα κηρύξει πόλεμο, αν αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος των Παλαιστινίων στη Βρετανία.
«Αν πει αυτό που σκοπεύει, ότι η Ιερουσαλήμ είναι πρωτεύουσα του Ισραήλ, αυτό θα αποτελέσει το φιλί του θανάτου στη λύση των δύο κρατών», προειδοποίησε ο Μάνουελ Χασανιάν μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BBC.
«Κηρύσσει πόλεμο στη Μέση Ανατολή, κηρύσσει πόλεμο εναντίον 1,5 δισεκατομμυρίου μουσουλμάνων και εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών που δεν θα δεχθούν οι ιεροί τόποι να είναι υπό την πλήρη ηγεμονία του Ισραήλ», πρόσθεσε.























































