Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πούτιν θα μας κρατήσει για λίγο ακόμα σε αγωνία για το εάν θα είναι ξανά υποψήφιος Πρόεδρος

Ο Πούτιν θα μας κρατήσει για λίγο ακόμα σε αγωνία για το εάν θα είναι ξανά υποψήφιος Πρόεδρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Εκλογές, Ρωσία,

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε ότι θα αποφασίσει πολύ σύντομα αν θα είναι υποψήφιος για να επανεκλεγεί το 2018, κάτι που αναμένεται ευρέως, όπως και το ότι θα κερδίσει με άνεση.

Ο 65χρονος Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία, είτε ως πρόεδρος είτε ως πρωθυπουργός, από το 2000.

Αν, όπως αναμένεται, είναι υποψήφιος και κερδίσει τέταρτη προεδρική θητεία τον Μάρτιο, θα μπορέσει να υπηρετήσει για άλλα έξι χρόνια στον προεδρικό θώκο, έως το 2024.

Σε εκδήλωση νέων στη Μόσχα, ένας από τους οικοδεσπότες ρώτησε τον κ. Πούτιν αν θα είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του τον Μάρτιο.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, ο οποίος απολαμβάνει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ποσοστό δημοτικότητας γύρω στο 80%, ρώτησε το κοινό αν θα υποστήριζε την υποψηφιότητά του.

«Ναι», απάντησε το ακροατήριο ξεσπώντας σε έντονο χειροκρότημα.

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί στο εγγύς μέλλον και θα ληφθεί στο εγγύς μέλλον», είπε ο Βλ. Πούτιν στο ακροατήριο.

«Και όταν τη λάβω οπωσδήποτε θα λάβω υπόψη τη συνομιλία μας σήμερα και την αντίδρασή σας», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr