ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Μάικ Πενς, Μαχμούντ Αμπάς, Ντόναλντ Τραμπ, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακή Αρχή, Παλαιστίνιοι,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αντιπαραγωγική» χαρακτήρισε ενδεχόμενη ακύρωσης της συνάντησης μεταξύ του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς και του προέδρου των Παλαιστινίων Μαχμούντ Αμπάς ο Λευκός Οίκος.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να επισκεφθεί την Αίγυπτο και το Ισραήλ στο δεύτερο 15μερο του Δεκεμβρίου, επίσκεψη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, πυροδοτώντας την κατακραυγή των Παλαιστινίων και της διεθνούς κοινότητας.
Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, ο κ. Πένς προβλέπεται να συναντήσει τον κ. Αμπάς, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της αμερικανικής διοίκησης, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.
Νωρίτερα, υψηλόβαθμος Παλαιστίνιος αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος Φάταχ δήλωσε ότι ο κ. Πενς «είναι ανεπιθύμητος στην Παλαιστίνη».
«Εξ ονόματος της Φάταχ, δηλώνω ότι δεν θα υποδεχτούμε τον αναπληρωτή του Τραμπ στα Παλαιστινιακά Εδάφη.
»Ζήτησε να συναντηθεί (με τον Αμπάς) στις 19 του μηνός στη Βηθλεέμ. Αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει», είπε ο Τζιμπρίλ Ρατζούμπ.























































