ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λευκός Οίκος: “Αντιπαραγωγική” η άρνηση των Παλαιστινίων να συναντήσουν τον Μάικ Πενς

Λευκός Οίκος: “Αντιπαραγωγική” η άρνηση των Παλαιστινίων να συναντήσουν τον Μάικ Πενς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αντιπαραγωγική» χαρακτήρισε ενδεχόμενη ακύρωσης της συνάντησης μεταξύ του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς και του προέδρου των Παλαιστινίων Μαχμούντ Αμπάς ο Λευκός Οίκος.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να επισκεφθεί την Αίγυπτο και το Ισραήλ στο δεύτερο 15μερο του Δεκεμβρίου, επίσκεψη που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, πυροδοτώντας την κατακραυγή των Παλαιστινίων και της διεθνούς κοινότητας.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, ο κ. Πένς προβλέπεται να συναντήσει τον κ. Αμπάς, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της αμερικανικής διοίκησης, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.

Νωρίτερα, υψηλόβαθμος Παλαιστίνιος αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος Φάταχ δήλωσε ότι ο κ. Πενς «είναι ανεπιθύμητος στην Παλαιστίνη».

«Εξ ονόματος της Φάταχ, δηλώνω ότι δεν θα υποδεχτούμε τον αναπληρωτή του Τραμπ στα Παλαιστινιακά Εδάφη.

»Ζήτησε να συναντηθεί (με τον Αμπάς) στις 19 του μηνός στη Βηθλεέμ. Αυτή η συνάντηση δεν θα γίνει», είπε ο Τζιμπρίλ Ρατζούμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο

Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ

Οι ΗΠΑ αναζητούν έναν υποψήφιο για Γενικό Γραμματέα ικανό να μετασχηματίσει εκ θεμελίων τον ΟΗΕ

Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Συρίας και του είπε να σταματήσει τις σφαγές των Δρούζων στη Σουέιντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr