ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Βηρυτός, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Λίβανος, Παλαιστίνιοι, Χεζμπολάχ,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λιβανέζοι και Παλαιστίνιοι διαδηλωτές την Κυριακή προσπάθησαν να φτάσουν στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βηρυτό, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει τα Ιεροσόλυμα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να φτάσουν στην Αμερικανική Πρεσβεία με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οδομαχίες.
Όπως μεταδίδει το Al Jazeera, οι λιβανέζικες αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές για να τους απωθήσουν.
Εκείνοι απάντησαν με πετροπόλεμο μπροστά στα οδοφράγματα που είχε στήσει η Αστυνομία, στην κεντρική οδό που οδηγεί στην Αμερικανική Πρεσβεία, στα βόρεια προάστια της Βηρυτού.
Στις συγκρούσεις με τη λιβανέζικη Αστυνομία πρωταγωνίστησαν κυρίως Παλαιστίνιοι διαδηλωτές.
Οι λιβανέζικες Αρχές έφεραν και όχημα με κανόνι νερού για να διαλύσουν τους διαδηλωτές.
Για αύριο, Δευτέρα, η σιιτική παραστρατιωτική οργάνωση και λιβανέζικο πολιτικό κόμμα, η Χεζμπολάχ, έχει καλέσει σε μεγάλο συλλαλητήριο στα νότια προάστια της Βηρυτού.























































