ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

11,6 εκατ. ευρώ “ρίχνει” ο Χαρίτσης στη Θεσσαλία για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες

11,6 εκατ. ευρώ “ρίχνει” ο Χαρίτσης στη Θεσσαλία για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διατίθενται άμεσα 11,6 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία, στο οδικό δίκτυο των Δήμων Τεμπών, Αγιάς και Φαρσάλων.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, ενισχύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 11,6 εκατ. ευρώ, για έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν το Νομό Λάρισας.

Οι πόροι προέρχονται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα διατεθούν για την αποκατάσταση του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου των Δήμων Τεμπών, Αγιάς και Φαρσάλων, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές εξαιτίας των βροχοπτώσεων.

Για την χρηματοδότηση των έργων από εθνικούς πόρους ο κ. Χαρίτσης δήλωσε:

«Ανταποκρινόμαστε στο αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών και κινητοποιούμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δεσμεύσαμε τους απαραίτητους εθνικούς πόρους ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο πριν από το ξεκίνημα των εργασιών της νέας αγροτικής περιόδου και συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για να υλοποιηθούν έγκαιρα όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και να επανέλθει γρήγορα η κανονικότητά στις πληγείσες περιοχές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τέμπη: Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις και παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε νοσοκομείο στη Λάρισα – Ταξίδευε οδικώς όταν ένιωσε αδιαθεσία

Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα βίντεο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr