ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελευσίνα, Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πειραιάς, Υπουργείο Ναυτιλίας,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Αδικαιολόγητη η επίθεση στο Ιράν λένε οι Γερμανοί
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντολή για τη λήψη μέτρων, ώστε να απομακρυνθούν από την περιοχή ευθύνης των Λιμεναρχείων Πειραιά και Ελευσίνας τα πλοία που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα και επιβλαβή, έδωσε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Σε ειδική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής της ΔΑΛ Δημοσθένης Μπακόπουλος, ο Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κωνσταντίνος Λεοντάρας, ο Λιμενάρχης Ελευσίνας Πλοίαρχος ΛΣ Τρύφων Κοροντζής, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Σταύρος Δρακονταειδής και υπηρεσιακοί παράγοντες, διαπιστώθηκε ότι έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες καταγραφής των πλοίων που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα και επιβλαβή, καθώς και καταλογισμού των προβλεπόμενων από το νόμο, προστίμων και τελών.
Ο Κουρουμπλής έδωσε, κατόπιν αυτών, εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ταχύτερη απομάκρυνση των συγκεκριμένων πλοίων, μερικά από τα οποία αποτελούν εν δυνάμει περιβαλλοντικές βόμβες.
























































