Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένας επιβεβαιωμένος νεκρός από τον ισχυρό σεισμό στην Ινδονησία – Εκκενώθηκε νοσοκομείο

Ένας επιβεβαιωμένος νεκρός από τον ισχυρό σεισμό στην Ινδονησία – Εκκενώθηκε νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδονησία, Σεισμός, Φωτογραφίες,

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη νήσο Ιάβα στην Ινδονησία, ανακοίνωσε  το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, την ώρα που οι αρχές της χώρας έκαναν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και ζημιές σε κτίρια.

Το USGS διευκρίνισε ότι το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε βάθος 92 χλμ, 52 χλμ νοτιοδυτικά της Τασικμαλάγια.

Όπως έγινε γνωστό από την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών της Ινδονησίας ο σεισμός ενεργοποίησε τα συστήματα πρόωρης προειδοποίησης τσουνάμι στο νότιο τμήμα της Ιάβας, ωστόσο το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού Ωκεανού ανέφερε ότι δεν σημειώθηκε τσουνάμι.

Η δόνηση έγινε αισθητή στο κεντρικό και δυτικό τμήμα της Ιάβας και προκάλεσε μικρές ζημιές σε κτίρια, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Από την πλευρά του, ο Σουτόπο Πούργο Νουγκρόχο, ένας εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Διαχείρισης Καταστροφών, έκανε γνωστό ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, αρκετά σπίτια υπέστησαν καταστροφές και εκκενώθηκε ένα νοσοκομείο.

Κτίρια ταρακουνήθηκαν για αρκετά δευτερόλεπτα και στην πρωτεύουσα Τζακάρτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα

Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων

Διπλός σεισμός στη Ραφήνα

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στη Σκύρο – Αισθητός και στην Αττική – Τι είπε ο Ευθ. Λέκκας

Στο χορό των Ρίχτερ η Κύπρος – Δυο ισχυρές δονήσεις 5,1 και 5,3 μέσα σε λίγες ώρες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr