ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Νίκι Χάλεϊ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υεμένη, Χούτι (Σιίτες Αντάρτες Υεμένη),


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μεγάλη επιφύλαξη αντέδρασε η Γαλλία στα στοιχεία που παρουσίασαν οι ΗΠΑ την Πέμπτη και φέρονται να αποδεικνύουν ότι το Ιράν παρέδωσε οπλισμό στους αντάρτες Χούτι της Υεμένης.
Το Παρίσι σημείωσε ότι προς το παρόν εξετάζει τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του, επισημαίνοντας ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμπεράσματα.
Την Πέμπτη, για πρώτη φορά, οι ΗΠΑ παρουσίασαν ορισμένα κομμάτια που υποστηρίζουν ότι προέρχονται από ιρανικά οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούσαν οι Χούτι.
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, τα περιέγραψε μάλιστα ως αποδεικτικά στοιχεία ότι η Τεχεράνη παραβιάζει τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.























































