ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αντιπρόεδρος της Βουλγαρίας, Ηλιάνα Γιότοβα, κατά την επίσκεψή της στα Σκόπια έκανε σαφές πως όσοι Σκοπιανοί ζήτησαν και έλαβαν βουλγαρικά διαβατήρια θεωρούνται Βούλγαροι πολίτες.
Περισσότεροι από 80.000 βουλγαρόφωνοι Σκοπιανοί έχουν πάρει τη βουλγαρική υπηκοότητα, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Λιούμπκο Γκεοργκιέφσκι.
Οι λεγόμενοι «σλαβομακεδόνες» των Σκοπίων είναι κυρίως βουλγαρόφωνοι και αποτελούν πληθυσμό που στο παρελθόν διεκδικήθηκε από τη Σερβία, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Στη συντριπτική τους πλειονότητα έχουν βουλγαρική συνείδηση, παρά την προπαγάνδα του «ψευδομακεδονισμού» που προσπάθησε να τους πείσει ότι είναι «Μακεδόνες» απόγονοι του Αλεξάνδρου και του Φιλίππου.
Η Βουλγάρα αντιπρόεδρος, σε στάση της στα Σκόπια πριν επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, απαντώντας σε ερώτηση Σκοπιανού δημοσιογράφου, έκανε σαφές πως «όσοι έχουν λάβει βουλγαρικό διαβατήριο είναι Βούλγαροι».























































