ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Το 51% των Βρετανών θέλει παραμονή στην ΕΕ

Δημοσκόπηση: Το 51% των Βρετανών θέλει παραμονή στην ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πάνω από τους μισούς Βρετανούς, ποσοστό 51%, θα ήθελαν η χώρα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ το 41% προτιμούν να φύγει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας BMG, στην οποία συμμετείχαν 1.400 άτομα και δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας The Independent, μία ημέρα αφότου δόθηκε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών για το διαζύγιό τους, με επίκεντρο τις μελλοντικές εμπορικές σχέσεις τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η διαφορά υπέρ της «παραμονής» έναντι της «εξόδου» είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί μέχρι τώρα σε οποιαδήποτε άλλη δημοσκόπηση μετά το δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2016.

Ο επικεφαλής του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων BMG εξήγησε ωστόσο ότι η αιτία της διαφοράς αυτής είναι η αλλαγή γνώμης μεταξύ εκείνων που δεν ψήφισαν στο δημοψήφισμα.

Εννέα στους δέκα Βρετανούς που ψήφισαν, είτε υπέρ της παραμονής είτε υπέρ της αποχώρησης, διατηρούν την άποψη που είχαν και τότε.

Στο δημοψήφισμα, το 52% των Βρετανών ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ και το 48% υπέρ της παραμονής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: Η Αίγυπτος είναι σύμμαχός μας αλλά να σεβαστεί τη θρησκευτική ελευθερία και τη Μονή Σινά

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Ο Τζεφ Μπέζος εξαγόρασε το 1/3 των μετοχών της Λίβερπουλ

Βρετανία: 70χρονος επίσκοπος κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr