ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο πολιτικό παρασκήνιο είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι με επίκεντρο τον Γιάννη Δαραβίγκα.
Ο Μάκης Βορίδης με εντολή Σαμαρά απομάκρυνε από την θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΟΚΑΝΑ τον γνωστό από τα πάνελ του Στέφανου Χίου και τον αντικατέστησαν με τον Γιάννη Διακογιάννη, αναπληρωτή καθηγητή ψυχιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην εξάρτηση ουσιών.
Την τοποθέτηση Δαραβίγκα την είχε υπογράψει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αρχικά στο Μαξίμου έγιναν έξαλλοι γιατί θεωρούσαν ότι είναι προσωπική του επιλογή αφού ο Γιάννης Δαραβίγκας ήταν και αυτός υποψήφιος στο ΛΑΟΣ.
Όταν έγινε γνωστό πια ότι έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τον… Γιάννη Δαραβίγκα, το περιβάλλον του Άδωνι Γεωργιάδη χρέωνε την επιλογή Δαραβίγκα στην Ζέτα Μακρή.
Ακόμη και αυτή η εξήγηση όμως δεν ικανοποίησε το Μαξίμου αφού θεωρούν ότι ο υπουργός φέρει την ευθύνη αφού είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει το Μαξίμου.
























































