ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η περίοδος της ύφεσης στην ρωσική οικονομία τερματίστηκε, καθώς στο διάστημα Ιανουαρίου –Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, το ΑΕΠ αυξήθηκε σύμφωνα με την εκτίμηση του υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης κατά 1,4%, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους του ρωσικού επιχειρηματικού κόσμου.
Ο Ρώσος πρόεδρος προσέθεσε ότι «η προφανής τάση είναι προς τα εμπρός».
Προφανείς ενδείξεις του ότι τερματίσθηκε η ύφεση της ρωσικής οικονομίας είναι, όπως ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος «η αύξηση του εμπορίου και η ενίσχυση της καταναλωτικής ζήτησης, η οποία αρχίζοντας από τον Σεπτέμβριο αυξάνεται με ρυθμούς της τάξεως του 3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η σταθερή αύξηση των μεταφορών εμπορευμάτων μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου η οποία το τελευταίο διάστημα έφθασε να είναι της τάξεως του 6%, όπως και η αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας».























































