ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λευκός Οίκος “ξεκαθαρίζει” για τον Κιμ: Ανησυχούμε για τη διανοητική του ικανότητα

Ο Λευκός Οίκος “ξεκαθαρίζει” για τον Κιμ: Ανησυχούμε για τη διανοητική του ικανότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο twitter για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ο Τραμπ χθες ειρωνεύτηκε τον Κιμ Γιονγκ Ουν, διαβεβαιώνοντας ότι «το δικό του» κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων είναι «μεγαλύτερο» και «δυνατότερο» από εκείνο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Ο πρόεδρος και ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς στη συνέντευξη Τύπου.

«Έχει εξαπολύσει επανειλημμένα απειλές, πραγματοποιεί κατ΄ επανάληψη πυραυλικές δοκιμές εδώ και χρόνια και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί, δεν θα είναι αδύναμος και θα εξασφαλίσει ότι θα κάνει ό,τι έχει υποσχεθεί και αυτό είναι να ορθώσει το ανάστημά του και να προστατέψει τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ

Οι ΗΠΑ αναζητούν έναν υποψήφιο για Γενικό Γραμματέα ικανό να μετασχηματίσει εκ θεμελίων τον ΟΗΕ

Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ

Μόσχα: Τις επόμενες ημέρες η υπογραφή της συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ για το ντίζελ

Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική νυχτερινή επίθεση – Οι Ρώσοι κατέρριψαν 902 ουκρανικά drones

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr