Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Πιλότοι τσακώθηκαν άγρια και… εγκατέλειψαν το πιλοτήριο

Απίστευτο: Πιλότοι τσακώθηκαν άγρια και… εγκατέλειψαν το πιλοτήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Ινδία ή Μπάρατ,

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο πιλότοι ινδικής αεροπορικής εταιρείας, επειδή φέρονται να εγκατέλειψαν το πιλοτήριο εν μέσω καυγά που είχαν στη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο προς τη Μουμπάι την Πρωτοχρονιά.

Η εταιρεία Jet Airways ξεκίνησε έρευνα για τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες ένας πιλότος χαστούκισε τη συνάδελφό του στη διάρκεια ενός έντονου τσακωμού εν ώρα πτήσης.

Σύμφωνα με πολλές ινδικές εφημερίδες, η πιλότος βγήκε κλαίγοντας από το κόκπιτ και χρειάστηκε η παρέμβαση μελών του πληρώματος για να πειστεί να επιστρέψει.

Όπως μεταδίδουν οι Times of India και ο πιλότος βγήκε από τον θάλαμο διακυβέρνησης για λίγο, αφήνοντας το αεροπλάνο ακυβέρνητο. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 324 άνθρωποι.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ του πληρώματος του κόκπιτ. Ωστόσο επιλύθηκε φιλικά γρήγορα και το αεροπλάνο συνέχισε την πορεία του ως τη Μουμπάι όπου προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα», ανέφερε η Jet Airways σε ανακοίνωσή της.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, «η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε για το συμβάν τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας και τα μέλη του πληρώματος τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για όσο διάστημα διεξάγεται εσωτερική έρευνα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Airbus: Έξι χιλιάδες αεροπλάνα A320 με προβληματικό λογισμικό – Σταματούν άμεσα οι πτήσεις

Ανάλυση Jerusalem Post: Η εκεχειρία στη Γάζα ανοίγει τον δρόμο για νέα ενεργειακή συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Σε 21 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο Τζαβέντ Ιναμντάρ για σεξουαλική επίθεση σε 12χρονη

Η Ουκρανία κλιμακώνει τις επιθέσεις στις ρωσικές ενεργειακές υποδομές

IMEC: Γέφυρα εμπορίου και αντίβαρο στην Κίνα – Γιατί πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr