ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μουσταφά Ακιντζί,


















































Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους - Η αλήθεια για τη θεωρία συνωμοσίας που «τρελαίνει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ασκώντας το δικαίωμα ψήφου στις «βουλευτικές εκλογές» στις κατεχόμενες από την Τουρκία περιοχές της Κύπρου, ο Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο Κυπριακό και ότι η ζωή συνεχίζεται «στη βόρεια Κύπρο», αλλά εξέφρασε την ευχή να υπάρξει σύντομα αμοιβαία αποδεκτή λύση στο πρόβλημα.
Πρόσθεσε εξάλλου ότι διαφύλαξε την ουδετερότητά του σε αυτές τις λεγόμενες εκλογές, αναφέροντας ότι είναι σημαντικό η διαδικασία να ολοκληρωθεί με δημοκρατικό τρόπο.
Ευχήθηκε το αποτέλεσμα να οδηγήσει τον λαό σε καλύτερες και πιο όμορφες μέρες.
Το ξεχωριστό που σημειώθηκε κατά της ψηφοφορία ήταν η πρόκληση της προέδρου του νέου κόμματος στα κατεχόμενα με την επωνυμία «Καλό Κόμμα», Μεράλ Ακσενέρ, προς την τουρκική κυβέρνηση αν τολμά να προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε οι Τουρκοκύπριοι να αποφασίσουν αν θέλουν προσάρτηση των κατεχομένων με την Τουρκία.
Η κ. Ακσενέρ είπε ότι το δημοψήφισμα θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονα με τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία το 2019.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των 50 νέων μελών της ψευδοβουλής στα κατεχόμενα αναμένεται να λήξει στις 6 μ.μ., αλλά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα δεν αναμένονται πριν από το πρωί της Δευτέρας, λόγω της οριζόντιας ψηφοφορίας που καθιερώθηκε για πρώτη φορά.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, 14% των ψηφοφόρων θα ψηφίσει οριζόντια, δηλαδή θα επιλέξει υποψηφίους από διάφορα κόμματα, γεγονός που θα περιπλέξει και θα καθυστερήσει την καταμέτρηση.























































