ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα τροπή παίρνει η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο, στις 18 Οκτωβρίου 2017.Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δολοφόνος που σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη, έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή, όπου αναφέρεται στο “αφεντικό“.
Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.
Οι Αρχές πλέον θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, χειρόγραφο σχεδιάγραμμα, του σημείου όπου στις 18 Οκτωβρίου, δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε στις αρχές ο δολοφονός της.
Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σοροπίδης, στις 15 Δεκεμβρίου έγραψε ένα 38σελιδο υπόμνημα στον ανακριτή. Μία εβδομάδα αργότερα, ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.























































