ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία θα πραγματοποιήσει διαβουλεύσεις με τη Βρετανία και τη Γαλλία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει για την εφαρμογή της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι θα παρατείνει για τελευταία φορά την άρση των αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος του Ιράν, βάσει της διεθνούς συμφωνίας, διαμηνύοντας ότι αν δεν διορθωθούν τα «τρομερά ελαττώματά» της, οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από αυτή.
«Θα διαβουλευτούμε τώρα με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να βρούμε μια κοινή πορεία», ανέφερε η εκπρόσωπος με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα συνεχίσει την εκστρατεία της για την πλήρη εφαρμογή της πυρηνικής συμφωνίας», συμπλήρωσε.























































