ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Φτωχικό το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Ψίχουλα για σήμερα, ανέξοδα «θα» σε βάθος... τετραετίας
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
Τανάγρα: Βίντεο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους - Νεκροί οι δύο πιλότοι
Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γιατρός από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στις Άνδεις. Ο νευροχειρουργός υπέστη πνευμονικό οίδημα εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου, σε υψόμετρο 6.800 μέτρων. Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου είχε πάει για ορειβασία στην τοποθεσία “Φιλό ντε Γκουανάκο”, όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Στο σημείο έφθασε ελικόπτερο το οποίο τον παρέλαβε όμως δεν πρόλαβε να τον μεταφέρει εγκαίρως σε νοσοκομείο της Αργεντινής καθώς η καρδιά του δεν άντεξε.
Είχε ξεκινήσει στις 30 Δεκεμβρίου από την Πάτρα με παρέα φίλων και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στη δουλειά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στις 23 Ιανουαρίου.
Έφυγε σε ηλικία 59 ετών.
Ήταν παντρεμένος με την παιδίατρο του ΙΚΑ, Ασπασία Μούρτου και γιος του Θρασύβουλου Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων.
Ο θάνατος του νευροχειρουργού προκάλεσε το ενδιαφέρον και των ΜΜΕ της Αργεντνής.























































