ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πατέρας βίαζε την 12χρονη κόρη του από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017. γιατί «ήταν καλύτερο να χάσει την παρθενιά από τον ίδιο». Αυτό το αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία.
Στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν οι δύο γονείς είπαν ότι «ήταν καλύτερο να χάσει την παρθενιά του από τον πατέρα του» προσθέτοντας «καλύτερα εμείς παρά κάποιος μανιακός».
Σύμφωνα με την αστυνομία στους βιασμούς της 12χρονης συχνά ήταν παρούσα και η μητέρα η οποία συχνά βίαζε και η ίδια το κορίτσι με ένα τεχνητό πέος.
Επιχειρώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα η μητέρα πρόσθεσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της αποφάσισαν «να εκπαιδεύσουν την κόρη τους προκαταβολικά για την ενήλικη ζωή».
Τα βασανιστήρια του κοριτσιού αποκαλύφθηκαν όταν επισκέφτηκε γιατρό γιατί είχε προβλήματα με την περίοδό της.
Οι δύο γονείς, ηλικίας 34 ετών, έχουν συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 20 ετών.























































