ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, όπου ένας ηλικιωμένος εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση του γιατρού σε Κέντρο Υγείας στο οποίο είχε μεταφερθεί ύστερα από τροχαίο, για να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης κορούλας του!
Ο 72χρονος δράστης κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού, ο 72χρονος είδε το ανήλικο κορίτσι να περιφέρεται στο Κέντρο όπου υπηρετεί ο πατέρας του και επιχείρησε να του δώσει ένα φιλί, αλλά η μικρούλα κατάφερε να τού ξεγλιστρήσει.
Λίγες ημέρες μετά, όταν ο ηλικιωμένος ξαναπήγε στο Κέντρο Υγείας για να τού γίνει αλλαγή των επιθεμάτων, φέρεται να οδήγησε το κοριτσάκι σε έναν αθέατο χώρο, όπου ασέλγησε σε βάρος του!
Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί.
Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», ο γιατρός εξέτασε την κόρη του και βρήκε στο κορμάκι της σημάδια που μαρτυρούσαν προσπάθεια για κακοποίηση!
Ο 72χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είναι αποκύημα της φαντασίας του κοριτσιού, αλλά συνελήφθη και θα καθίσει στις 5 Φεβρουαρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.























































