ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκλεισε χθες το βράδυ με δύο κόμματα της εθνικιστικής, αντιμεταναστευτικής δεξιάς συμφωνία εκλογικής συμμαχίας εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Μαρτίου, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.
«Μόλις υπέγραψα με τον Ματέο Σαλβίνι και την Τζόρτζια Μελόνι το εκλογικό πρόγραμμα της κεντροδεξιάς. Μαζί θα νικήσουμε!», έγραψε ο Μπερλουσκόνι κάτω από φωτογραφία όπου εμφανίζεται στο πλευρό του επικεφαλής της αντιμεταναστευτικής Λέγκα του Βορρά Ματέο Σαλβίνι και της προέδρου του μικρού κόμματος της δεξιάς Fratelli d’ Italia Τζόρτζια Μελόνι.
Το περιεχόμενο του εκλογικού προγράμματος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά προβλέπει την θέσπιση ενός «flat tax», ενιαίου φόρου εισοδήματος, ύψους 23% και την κατάργηση της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος, του νόμου Φορνέρο του 2011, ο οποίος αύξησε τα όρια συνταξιοδότησης.
Ο Σίλβιο Μπελρουσκόνι, αρχικά επιφυλακτικός απέναντι στην κατάργηση του νόμου Φορνέρο, η οποία είναι πιθανόν να κοστίσει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, τελικά αναγκάσθηκε να ενδώσει στις απαιτήσεις των συμμάχων του.























































