ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Ακίνητα, Κόκκινα Δάνεια, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Τράπεζες, Υπουργείο Οικονομικών,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματικές ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους θεσμούς για 130 χιλιάδες πλειστηριασμούς στα επόμενα 4 χρόνια ήταν πηγές του Υπουργείου Οικονομικών όπως ανέφεραν κάποια σημερινά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με το Υπουργείο:
Πολλά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν σήμερα «συμφωνία» της Κυβέρνησης για τη διενέργεια 130.000 πλειστηριασμών κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Προς απογοήτευσή τους, όμως, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι τέτοια συμφωνία δεν υπάρχει.
Η Έκθεση Συμμόρφωσης των Θεσμών για την 3η αξιολόγηση, την οποία επικαλούνται τα συγκεκριμένα μέσα, αποτελεί το υλικό πληροφόρησης των κρατών – μελών της Ευρωζώνης για τη λήψη απόφασης και όχι το κείμενο της συμφωνίας.
H χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup αποφάσισε το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης χωρίς να αναφέρεται στο ανακοινωθέν συγκεκριμένος αριθμός πλειστηριασμών. Σημειώνεται, επίσης, ότι στα επίσημα κείμενα της Συμφωνίας (SMoU & TMU) που περιλαμβάνουν τις δεσμεύσεις της χώρας για την επόμενη –και τελική– αξιολόγηση του ελληνικού Προγράμματος δεν αναφέρεται πουθενά αριθμός πλειστηριασμών.
Τα κείμενα αυτά μπορεί να τα διαβάσει οποιοσδήποτε, καθώς έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.























































