ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι έντιμος-πατριώτης – Δεν θα γίνει Σαμαράς

Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι έντιμος-πατριώτης – Δεν θα γίνει Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αισιόδοξος ότι «ο Καμμένος είναι έντιμος, πατριώτης και δεν θα γίνει Σαμαράς» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο Σκοπιανό.

«Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε, γιατί η χώρα θα βγει κερδισμένη. Όσο τα αφήνουμε ανοιχτά αυτά τα ζητήματα, μας υπονομεύουν. Έχουμε πάθει συμφορές από τον πατριωτισμό. Όλοι αγαπάμε με τον τρόπο μας την Ελλάδα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

Άφησε αιχμές για τη στάση που τηρεί η αντιπολίτευση, λέγοντας «δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα» και υπογράμμισε:

«Πρέπει και αυτοί (οι Σκοπιανοί) να καταλάβουν πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν τους απειλεί. Άρα και αυτοί θα πρέπει να αφαιρέσουν όλα τα αλυτρωτικά σύμβολα».

Σχολιάζοντας τις «φωνές» της αντιπολίτευσης περί μυστικής διπλωματίας, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε: “Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας αποσαφήνισε ό,τι είχε να πει. Δεν κρύβει κάτι.

Πρέπει να φτάσουμε σε μια σύνθετη ονομασία και να βρούμε μια λύση. Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι που δεσμεύει τη χώρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε γιατί γίνονταν ορισμένες κινήσεις από ιεράρχες στη Μακεδονία και πρέπει να απαλλαγεί η χώρα από τον φανατισμό».

«Χωρίς συνεννόηση με όλα τα πολιτικά κόμματα, δεν θα προχωρήσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, είπε: «Καλό θα είναι σε εθνικά ζητήματα να είμαστε όσο γίνεται κοντά στην πραγματικότητα. Θέλει να πάει κάποιος στο συλλαλητήριο; Ας πάει.

Ο καθένας έχει τη δική του ευθύνη και κυρίως οι επώνυμοι. Ο Τσίπρας θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σηκώσει το κόστος μιας απόφασης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Με τρακτέρ στον Λευκό Πύργο οι αγρότες την ημέρα των εγκαινίων της 90ής ΔΕΘ

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρή 17χρονη στους καταρράκτες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ιρανός βουλευτής κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Χαλκιδική: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού απορριμματοφόρου από Σέρβους τουρίστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...