ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Στεργιούλης, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΛΠΕ, Ενέργεια, Στάθης Τσοτσορός, Χρήστος Σπίρτζης,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δωρεά 300 τόνων ασφαλτικών, θα συνδράμουν τα ΕΛΠΕ στην αποκατάσταση βασικών δομών του οδικού δικτύου των περιοχών που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες που έπληξαν τον περασμένο Νοέμβριο την Αττική, όπως ανακοίνωσαν μετά τη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόρης Στεργιούλης και ο πρόεδρος της εταιρείας Στάθης Τσοτσορός.
«Η κίνηση αυτή δείχνει τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει μια ελληνική εταιρεία», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστώντας τη διοίκηση των ΕΛΠΕ, ενώ παίρνοντας τον λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τόνισε από την πλευρά ότι η συνύπαρξη της βιομηχανικής με την κοινωνική δραστηριότητα είναι αλληλένδετες.






















































