ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, σχολιάζοντας τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας δήλωσε ότι ή έχουν προγραμματισθεί να υπάρξουν “κάποιες απαντήσεις”, οι οποίες θα απαλλάξουν την Ρωσία “από αυτή την πανούκλα”, δήλωσε σε συνέντευξη του στην ισοδελίδα Gazeta.ru.
Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμας Σεργκέι Νεβέροφ, ο οποίος εκπροσωπεί το κυβερνών κόμμα της «Ενιαίας Ρωσίας», χαρακτήρισε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις, ως «άνευ προηγουμένου πιέσεις», εκτιμώντας ωστόσο ότι η Ρωσία τις αντιμετωπίζει χάρη στον ισχυρό πρόεδρο που έχει.
Η Ρωσία τα κατάφερε με τις συνέπειες αυτών των άνευ προηγούμενου πιέσεων, οι οποίες ασκήθηκαν πάνω της, χάρη στο ισχυρό της πρόεδρο» δήλωσε ο Νεβέροφ προθέτοντας ότι «η Ρωσία διαθέτει ένα τεράστιο δυναμικό και σταδιακά, και το βλέπουμε αυτό στον προϋπολογισμό του 2018 και πάλι θα έχουμε οικονομική ανάπτυξη «και δεν μας φοβίζουν οι οποιεσδήποτε κυρώσεις».
Ο ίδιος ο Νεβέροφ το 2014 είχε συμπεριληφθεί μαζί με άλλους Ρώσους πολίτες στον κατάλογο των κυρώσεων που είχαν επιβάλει οι ΗΠΑ σε σχέση με τη δράση της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία.
Ο πρόεδρος επίσης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της ρωσικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι χαρακτήρισε τις νέες κυρώσεις «ολέθρια πρωτοβουλία» η οποία δεν θα μείνει αναπάντητη.
«Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα αυτή δόση των κυρώσεων δεν θα μείνει αναπάντητη από την πλευρά μας» δήλωσε στους δημοσιογράφους.























































