ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Κουρδικό Ζήτημα: Ανθρωπολογία του τόπου και σύγκρουση για την ταυτότητα
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πιστό στην “σκληρή” γραμμή του παραμένει το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Νικόλα Γκρούεφσκι.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του VMRO, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, το κόμμα του δεν θα συναινέσει στην αλλαγή του ονόματος δρόμων και του αεροδρομίου.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ε», ο Νικολόσκι ανέφερε ότι η παράταξή του δεν αποδέχεται καμία αλλαγή στο Σύνταγμα, και θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να λέγεται «Μακεδονία».
Ως επέκταση, δεν δέχεται και την αλλαγή στην ονομασία αεροδρομίων και δρόμων, κάτι που ανακοίνωσε ο Ζόραν Ζάεφ στις κοινές δηλώσεις με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν βρίσκουμε κανένα αλυτρωτικό στοιχείο στο όνομα οποιουδήποτε χώρου η αντικειμένου στην χώρα μας.
»Δεν θεωρούμε ότι αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αυτά είναι δικαιολογίες».
























































