ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευρωπαίος Επίτροπος: Η Ελλάδα μας στοίχισε ψιλοπράγματα μπροστά στην Ουκρανία

Ευρωπαίος Επίτροπος: Η Ελλάδα μας στοίχισε ψιλοπράγματα μπροστά στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκίντερ Έτινγκερ, Ουκρανία,

Άνευ προηγουμένου είναι η σοκαριστική ομολογία του Επιτρόπου Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Προσέξτε τι δήλωσε!

“Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την Ουκρανία, μια χώρα 45 εκατομμυρίων κατοίκων, η Ελλάδα δεν ήταν παρά ψιλοπράγματα σε σύγκριση μ’ αυτό. Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σ’ ένα καλοκαίρι. Θα χρειαστεί μια βοήθεια ύψους δισεκατομμυρίων, με τη συμμετοχή των φορολογουμένων και των ψηφοφόρων μας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των ΗΠΑ, του Καναδά και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου” δήλωσε ο Γκίντερ Έτινγκερ, αφού ανακοινώθηκε ότι διακόπτονται οι παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουκρανία.

Με την δήλωση αυτή ουσιαστικά προαναγγέλει ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα συνεισφέρουν σε βοήθεια στο πακέτο της Ουκρανίας κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση της Ελλάδας παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα

«Πόρτα» Πούτιν σε Ζελένσκι: «Όχι» σε συνάντηση – Πρώτα να καταλήξουμε σε μια λύση

Ο Ζελένσκι απάντησε στον Πούτιν και του προτείνει συνάντηση για το τέλος του πολέμου

Πούτιν: Η Ρωσία έτοιμη για συμφωνία με την Ουκρανία με αμοιβαίες υποχωρήσεις

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): Επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στο Κίεβο για το drone στη Λευκάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr