ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Λιμενικό Σώμα, Νάρκη, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χαλκιδική,


















































Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Η Μοσάντ ομολογεί: Χάσαμε στέλεχος στις επιχειρήσεις κατά του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξουδετερώθηκε χθες από ειδικούς της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών νάρκη βυθού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 1ης Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Μουδανιών.
Η νάρκη είχε εντοπιστεί σε βάθος 5 μέτρων και σε απόσταση 350 μέτρων από την ακτή, από κυβερνήτη αλιευτικού καταδυτικού σκάφους.
Άμεσα έγινε σήμανση της περιοχής με πλωτό σημαντήρα από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος και χθες έφτασαν στα Νέα Μουδανιά έξι ειδικοί της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, οι οποίοι προχώρησαν σε αναγνώριση της περιοχής, εντόπισαν τη νάρκη και στις 14.00 προχώρησαν στην έκρηξη και εξουδετέρωσή της.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Λιμενικού, μελών του Παραρτήματος Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ υπήρχε για προληπτικούς λόγους ασθενοφόρο του Νοσοκομείου 424.























































