ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απάντηση στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε από την Εύβοια όπου περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό λέγοντας: «Από την Εύβοια που περιοδεύω, άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Νοβάρτις».

Ακολούθως επανέλαβε την θέση του για την υπόθεση της Novatrtis:

«…Και επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία. Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε από την πρώτη στιγμή όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους. Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια.

Και κάτι τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Παλεύω για ισχυρή προοδευτική παράταξη και αποκατάσταση της ισορροπίας του πολιτικού συστήματος

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η νίκη της δημοκρατικής παράταξης και της ίδιας της Δημοκρατίας

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλους τους δημοκρατικούς στην ΕΛ.Α.Σ.: Νέος κύκλος, νέο κόμμα, νέα πρόσωπα, ίδιες αξίες

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...