ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός αποφάσισε να απαγορεύσει τις σχέσεις των υπουργών με το προσωπικό τους

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός αποφάσισε να απαγορεύσει τις σχέσεις των υπουργών με το προσωπικό τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απιστία, Αυστραλία, Μάλκομ Τέρνμπουλ,

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκολμ Τέρνμπουλ ανακοίνωσε σήμερα πως θα απαγορευτεί οι υπουργοί να έχουν ερωτικές σχέσεις με το προσωπικό των υπουργείων τους.

Η εφαρμογή νέου κανονισμού για το θέμα αυτό, εξηγεί το Reuters, έρχεται λίγο μετά την παραδοχή ενός μέλους της κυβέρνησής του πως είχε εξωσυζυγική σχέση με υφιστάμενή του.

«Οι υπουργοί, ανεξαρτήτως εάν είναι παντρεμένοι ή όχι, δεν θα επιτρέπεται να εμπλέκονται ερωτικά με το προσωπικό» δήλωσε ο Τέρνμπουλ στους δημοσιογράφους.

«Είμαστε στο 2018, δεν είναι αποδεκτό ένας υπουργός να έχει ερωτική σχέση με κάποιον που εργάζεται γι’ αυτόν. Είναι μια πολύ κακή πρακτική στον χώρο εργασίας και όλοι ξέρουν πως δεν βγαίνει τίποτα καλό από αυτό» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν

Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως “Παγίδα του Θουκυδίδη”»

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr