ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η συζήτηση θα εστιασθεί στις τελευταίες εξελίξεις στη Μολδαβία καθώς και στην κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα.
Θα συζητηθεί, επίσης, το θέμα της Ειρηνευτικής Διαδικασίας στη Μέση Ανατολή, ενώ θα πραγματοποιηθεί γεύμα εργασίας με τον γγ του Αραβικού Συνδέσμου και τους υπουργούς Εξωτερικών της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιορδανίας, του Μαρόκου, της Παλαιστίνης και της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι είναι μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης του Αραβικού Συνδέσμου για τις εξελίξεις αναφορικά με την Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή.
























































