ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση: Πώς στραγγάλισαν το βρέφος και το πέταξαν στα σκουπίδια

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση: Πώς στραγγάλισαν το βρέφος και το πέταξαν στα σκουπίδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βρέφος, Μωρό, Σκουπίδια,

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό μέσα στα σκουπίδια στην Πετρούπολη.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το νεογέννητο που εντοπίστηκε από ρακοσυλλέκτη το πρωί της Δευτέρας στις 11 π.μ. σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου στην Πετρούπολη, άφησε την τελευταία του πνοή ξημερώματα Δευτέρας.

Το βρέφος στραγγαλίστηκε με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο και με σχοινί σύμφωνα με την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο σώμα του άτυχου βρέφους.

Πέθανε μισή ώρα μετά τη γέννησή του

Το βρέφος όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια και δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα.

Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την εύρεση εκείνων που πέταξαν το νεογέννητο βρέφος στον κάδο απορριμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα

Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ

«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού

Άγρια Δύση το Μενίδι – Άγνωστοι πυροβόλησαν ΙΧ

35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού – Της έκοψε το αυτί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr