ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπαράζ καταστροφών καταστημάτων στην Ερμού, όταν ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε τζαμαρίες 11 καταστημάτων στην Ερμού έως την Καπνικαρέα και εξαφανίστηκε. Οι επιθέσεις έγιναν λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα.
Εγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων. Πρόκειται για δύο Γερμανούς ηλικίας 21 και 22 ετών που συνελήφθησαν στην Μητροπόλεως αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Άγνωστο παραμένει εάν οι επιθέσεις συνδέονται με την υπόθεση του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαγκτζόγλου που ευθύνεται για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ομάδα αντιεξουσιαστών προκάλεσε σε περισσότερα από 67 καταστήματα επί της οδού Ερμού μεγάλες ζημιές.
Η ομάδα των αντιεξουσιαστών, με αφορμή την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της Ηριάννας, είχε σπάσει βιτρίνες και εισόδους αρκετών καταστημάτων καθώς και δύο ATM κοντά στον σταθμό Μοναστηράκι.























































