Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση

Καμμένος: Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρου για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Α’ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο Κέντρο.

Παράλληλα o Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη σύσταση νέων ευέλικτων μονάδων, όπως η νεοσυσταθείσα Διοίκηση των ιπταμένων μέσων του Πολεμικού Ναυτικού, και τον εκσυγχρονισμό οπλικών συστημάτων.

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για την ανθρωποκεντρική πολιτική του υπουργείου και τη στήριξη που παρέχει «παντοιοτρόπως και συνεχώς» στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Εξάλλου, παρατήρησε ότι «ο μεγαλοϊδεατισμός, ο εθνικισμός και ο αναθεωρητισμός που επικρατούν στη γειτονιά μας δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε. Η πολιτική των αυξανόμενων αμφισβητήσεων και διεκδικήσεων της Τουρκίας αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά σεβασμό στην αρχή της καλής γειτονίας επιδεικνύει. Η Ελλάδα είναι μία φιλειρηνική χώρα και επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της».

“Δεν θα παραδώσουμε ούτε χιλιοστό εδάφους”

«Είμαστε, όμως, και μία χώρα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε ένα χιλιοστό εδάφους, θάλασσας και αέρα. Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν προκαλούμε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι διαχρονικά η δύναμη αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί παραδοσιακά παράγοντα ισχύος για αποτροπή κάθε απειλής στα χωρικά μας ύδατα. Αυτό μας κάνει όλους να είμαστε αισιόδοξοι, ιδιαίτερα σήμερα που δίνουμε ως χώρα έναν πολύπλευρο αγώνα, τον οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στο τέλος όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία – Τα αρχαία έθνη ξέρουν να συνεννοούνται

Σε διαθεσιμότητα ο Έλληνας σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας – Κακουργηματική δίωξη

Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας – Τι ομολόγησε

Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία – Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα

Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...