Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΝΤ: Τα μέτρα του Τραμπ θα πλήξουν και την αμερικανική οικονομία

ΔΝΤ: Τα μέτρα του Τραμπ θα πλήξουν και την αμερικανική οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διατύπωσε την Παρασκευή την εκτίμηση ότι τα μέτρα υπέρ του προστατευτισμού που αναμένεται να λάβει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να ζημιώσουν και την αμερικανική οικονομία.

«Οι περιορισμοί στις εισαγωγές που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ από τη φύση τους θα μπορούσαν να βλάψουν όχι μόνο χώρες εκτός των ΗΠΑ αλλά και την ίδια την αμερικανική οικονομία, περιλαμβανομένων των τομέων της μεταποίησης και των κατασκευών που είναι οι μεγαλύτεροι χρήστες αλουμινίου και χάλυβα» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου του ΔΝΤ.

«Ενθαρρύνουμε τις ΗΠΑ και τους εμπορικούς εταίρους τους να εργαστούν από κοινού με εποικοδομητικό τρόπο για να περιορίσουν τα εμπόδια στον τομέα του εμπορίου και να επιλύσουν τις εμπορικές διαφορές τους χωρίς να προσφύγουν σε τέτοιου είδους έκτακτα μέτρα» συμπλήρωσε ο διεθνής οικονομικός οργανισμός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Παρασκευή 27/02 είναι η μέρα-κλειδί: Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής με το Ιράν στη Γενεύη

Ο Όστιν Τάκερ Μάρτιν οπλισμένος προσπάθησε να εισέλθει στην έπαυλη του Τραμπ στη Φλόριντα – Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

Στενή και διαρκή επαφή με τον Τζέφρι Έπσταϊν διατηρούσε ο έμπιστος του Τραμπ, Τομ Μπάρακ

Μηνύματα του Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Τουρκία με τον Επστάιν στο φως της δημοσιότητας

Ο Τραμπ αυξάνει από 10% σε 15% τους δασμούς σε όλες τις εισαγωγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr