ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδριανούπολη, Βίντεο, Δημήτρης Κουκλατζής, Ελληνικός Στρατός, Τουρκία, Φυλακές,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλα όσα αισθάνεται την τελευταία εβδομάδα που ο γιος της βρίσκεται κρατούμενος σε τουρκικές φυλακές στην Αδριανούπολη περιγράφει η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.
«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», ήταν τα λόγια της το πρωί της Πέμπτης στον Σκάι, προσθέτοντας πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη και πως «έχουμε πίστη στο θεό και την πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση».
«Προσευχόμαστε», πρόσθεσε η γυναίκα που διατηρώντας την αξιοπρέπειά της προσπαθεί να αντιμετωπίσει όσα ζει.
«Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κυρία Κούκλατζη πάντως δεν παρέλειψε να καταγγείλει δημοσιογράφους, που όπως είπε την παγίδευσαν και δημοσιοποίησαν συνομιλία της, χωρίς εκείνη να έχει δώσει άδεια γι’ αυτό.
«Δεχόμαστε εκατοντάδες τηλεφωνήματα» από όλο τον κόσμο, από κάθε γωνιά της Γης, ανέφερε κι ευχαρίστησε όσους της συμπαρίστανται, ζητώντας παράλληλα σεβασμό από όλους προς την οικογένειά της και όσα περνάει.
























































