ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κίνημα Αλλαγής, Μέγαρο Μαξίμου, Σταύρος Θεοδωράκης, Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και τη στάση του ενόψει της συνάντησης που θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας (16.30) με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου επιχείρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού εξηγεί τα κίνητρά του για τη συνάντηση αυτή γράφοντας ότι «και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση».
«Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν» συμπληρώνει ο κ. Θεοδωράκης για το ραντεβού στο Μαξίμου, η επίσημη ατζέντα του οποίου περιλαμβάνει τη συζήτηση της πρότασής του για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.
























































