ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: “Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση”

Θεοδωράκης: “Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και τη στάση του ενόψει της συνάντησης που θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας (16.30) με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου επιχείρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού εξηγεί τα κίνητρά του για τη συνάντηση αυτή γράφοντας ότι «και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση».

«Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν» συμπληρώνει ο κ. Θεοδωράκης για το ραντεβού στο Μαξίμου, η επίσημη ατζέντα του οποίου περιλαμβάνει τη συζήτηση της πρότασής του για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...