ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γερμενής, Γιώργος Καμίνης, Δήμος Αθηναίων, Δικαιοσύνη, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρυσή Αυγή,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, για επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, στις 2 Μαΐου 2013.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον βουλευτή, ο οποίος δεν ήταν παρών αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του, για το αδίκημα της απόπειρας απλής σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Γ. Γερμενής εισήλθε σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στον «Κόμβο Αλληλεγγύης» πλησίασε τον Δήμαρχο Γ. Καμίνη, τον εξύβρισε και επιχείρησε να του επιφέρει χτύπημα με το χέρι.
Η κίνησή του όμως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς-φρουρούς του Δημάρχου, οι οποίοι και τον ακινητοποίησαν, την ώρα δε της ακινητοποίησης χτύπησε ελαφρά με το χέρι του ένα κοριτσάκι.
























































