ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρωπιστική Βοήθεια, Ανθρωπιστική Κρίση, Δαμασκός, Ισλαμιστές, Ντούμα, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Συρία, Τζιχαντιστές,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σήμερα Τρίτη αναμένεται η απομάκρυνση αμάχων, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων με προβλήματα υγείας, από την Ανατολική Γούτα, όπως δήλωσε ο συντονιστής ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ στη Συρία, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Ο ΟΗΕ έχει ζητήσει στο παρελθόν την απομάκρυνση σχεδόν 1.000 ασθενών και τραυματιών που έχουν άμεση ανάγκη ιατρική βοήθεια.
Ο συριακός στρατός έχει εξαπολύσει εδώ και τρεις εβδομάδες επιχείρηση για την ανακατάληψη της περιοχής.
Κατά την εκστρατεία αυτή έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 1.100 άμαχοι σε περίπου ένα μήνα, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (Ocha).
Ο κυβερνητικός στρατός έχει ανακαταλάβει περισσότερο από τον μισό θύλακα, τον τελευταίο ισλαμοκρατούμενο κοντά στη Δαμασκό. Εξαιτίας της προέλασής του οι περιοχές Ντούμα και Χαράστα έχουν αποκοπεί από τις γειτονικές πόλεις.
Στους δρόμους της Ντούμα, οικογένειες κοιμούνται στο ύπαιθρο, ενώ δεν υπάρχει πλέον χώρος στα υπόγεια για να προστατευθούν από τις βόμβες, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.






















































