ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν την Τετάρτη από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας κοντά σε έναν αστυνομικό σταθµό ελέγχου στη Λαχόρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, ανέφεραν επίσημες πηγές.
Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ (τοπική ώρα) στο προάστιο της Λαχόρης, Ραιγίντ, κοντά σε ένα τέμενος, όπου διεξαγόταν μια ετήσια θρησκευτική συγκέντρωση, με περίπου 80.000 παρευρισκομένους.
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της αστυνομίας της Λαχόρης, ο Χάιντερ Άσραφ δήλωσε πως την επίθεση εξαπέλυσε «ένας βομβιστής αυτοκτονίας που επέβαινε στην μοτοσικλέτα», σημειώνοντας ότι τέσσερις αστυνομικοί είναι νεκροί.
«Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους αστυνομικοί, σκοτώθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Τζαμ Σαγιάντ.
Ο Σαίντ Γουαχίντ, ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης της επαρχίας Πουντζάμπ, η πρωτεύουσα της οποίας είναι η Λαχόρη, επιβεβαίωσε τον απολογισμό.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης.























































