ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ο βιασμός μιας 11χρονης από δύο άνδρες στην Ινδία.
Το γεγονός μάλιστα ότι το άτυχο κοριτσάκι έμεινε έγκυος επιτείνει την αίσθηση του αποτρόπαιου.
Οι Αρχές πάντως αυτήν τη φορά, προχώρησαν στη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι μάλιστα ήταν και γείτονες που διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους.
Πρόκειται για τον 67χρονο Ναντζί Τζαβίγια και τον 60χρονο Άρβιν Κουμπαβάτ από την πόλη Ρατζκότ.
Τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα δελέασαν το ανυποψίαστο θύμα τους προσφέροντάς του χρήματα, καθώς προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας της μικρής είναι άνεργος λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ η μητέρα της εργάζεται ως υπηρέτρια.
Η 11χρονη δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στους γονείς φοβούμενη ότι οι δράστες θα τη σκοτώσουν όπως την είχαν απειλήσει, ωστόσο αναγκάστηκε να εξομολογηθεί στη μητέρα της τον εφιάλτη που έζησε στα αδίστακτα χέρια των βιαστών της όταν βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, την οποία δεν μπορούσε πλέον να κρατήσει κρυφή.























































