ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι λιμενικές Αρχές της Λιβύης κατέσχεσαν ένα ελληνόκτητο τάνκερ και συνέλαβαν τους οκτώ Έλληνες ναυτικούς που επέβαιναν σε αυτό, με την υποψία ότι έκαναν λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Το δεξαμενόπλοιο συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από περίπολο του Λιμενικού της Λιβύης ενώ βρισκόταν σε απόσταση οκτώ ναυτικών μιλίων από το Άμπου Καμάς, ένα σημαντικό πετροχημικό συγκρότημα και πετρελαϊκό σταθμό κοντά στα σύνορα με την Τυνησία, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού, Αγιούμπ Κάσεμ.
Το σκάφος Lamar, με σημαία Τόγκο «βρισκόταν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης χωρίς έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές, σε μια ύποπτη ζώνη όπου γίνεται λαθρεμπόριο λιβυκών καυσίμων», συνέχισε ο εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας ότι στην ίδια περιοχή έχουν εντοπιστεί στο πρόσφατο παρελθόν πολλά πλοία να φορτώνουν παράνομα πετρέλαιο.
Το τάνκερ οδηγήθηκε στη ναυτική βάση της Τρίπολης. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι οκτώ ναυτικοί, οι οποίο πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο.
Το πλοίο, χωρητικότητας 1.945 τόνων, μετέφερε περίπου 950.000 λίτρα καυσίμων τη στιγμή που εντοπίστηκε, ανέφερε εξάλλου στο Γαλλικό Πρακτορείο ο συνταγματάρχης Αμμπουαζτίλα Αμπντελ Μπάρι.























































