ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μπόρις Τζόνσον, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξαιρετικά πιθανό έκρινε το ενδεχόμενο η απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ να έγινε με διαταγή του ίδιου του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, σε μια δήλωση την οποία η Μόσχα, λίγο αργότερα, χαρακτήρισε «ασυγχώρητη».
«Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των Ρώσων. Δεν θα υπάρξει ρωσοφοβία ως αποτέλεσμα αυτού που συμβαίνει», είπε ο κ. Τζόνσον.
«Η διαμάχη μας είναι με το Κρεμλίνο του Πούτιν και με την απόφασή του -και νομίζουμε πως είναι εξαιρετικά πιθανό να ήταν δική του απόφαση- να κατευθύνει τη χρήση ενός νευροπαραλυτικού παράγοντα στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, στους δρόμους της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας.
Σε άμεση απάντησή του, το Κρεμλίνο έκανε λόγο για «ασυγχώρητη παραβίαση του διπλωματικού πρωτοκόλλου» από τον επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας.
Υπενθυμίζεται ότι η Μόσχα αρνείται κάθε σχέση με την δολοφονική επίθεση στον Ρώσο πρώην διπλό πράκτορα και στην κόρη του, στο Σάλσμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας, στις 4 Μαρτίου.























































