ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε πως η Τουρκία δεν περιμένει πρόοδο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις λόγω της στάσης της ΕΕ.
Η Τουρκία δεν αναμένει πρόοδο στην ενταξιακή διαδικασία για την ΕΕ λόγω της «στάσης του μπλοκ», δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενόψει της Συνόδου της Βάρνας στη Βουλγαρία.
«Υπάρχει μια ΕΕ που δεν ξέρει τι θέλει και δεν ξέρει τι να κάνει», δήλωσε ο Τσαβούσογλου ενόψει της Συνόδου της Βάρνας στη Βουλγαρία.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο θέμα της κατάργησης των θεωρήσεων βίζα.
Ένα άλλο θέμα είναι η αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης ΕΕ – Τουρκίας «η οποία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσουν αυτό σαν άσο στο μανίκι τους», δήλωσε ο Τσαβουσόγλου, προσθέτοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ πρέπει να βασιστούν «σε ρεαλιστικές προοπτικές».























































