ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρωσία, Τζέιμς Μάτις,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις δήλωσε ότι η απομάκρυνση Ρώσων διπλωματών από το ΝΑΤΟ αποτελεί μια απάντηση σε όσους αμφιβάλλουν για την ενότητα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
«Η Ρωσία έχει την προοπτική να γίνει ένας σύμμαχος της Ευρώπης (αλλά) πιστεύω σήμερα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχουν επιλέξει να επιδιώξουν μια διαφορετική σχέση με τα κράτη, μέλη του ΝΑΤΟ», τόνισε ο Μάτις στους δημοσιογράφους.
Νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε την απόφαση της Συμμαχίας να απομακρύνει επτά διπλωμάτες από την αποστολή της Ρωσίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία και την αποτροπή διορισμού άλλων τριών.
Η απόφαση ήρθε έπειτα από συντονισμένες απελάσεις τουλάχιστον 100 ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ και από χώρες της Δύσης σε αντίποινα για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία για την οποία το Λονδίνο κατηγορεί τη Μόσχα.






















































