ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»
Ντόναλντ Τραμπ: «Λόγω της κακής συμπεριφοράς του Ιράν, εξετάζεται σοβαρά η πλήρης καταστροφή»
Ανθρωποκυνηγητό για τον Ανώτατο Ηγέτη: Η κούρσα υψηλού ρίσκου για τον εντοπισμό των τελευταίων ωρών του Χαμενεΐ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γκρεμοτσακίζεται το Mega εξαιτίας της μνημονιακής προπαγάνδας που ασκεί από το 2010 και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το μέλλον του σταθμού.
Όπως γράφει η εφημερίδα “Στο Καρφί”, και νέες περικοπές στο κανάλι αποφάσισαν οι μεγαλομέτοχοι, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στα βαριά έξοδα, ειδικά μετά την πτώση της διαφήμισης και την κατάπτωση των ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Σύμφωνα με μια πηγή, καταργείται το μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε η Λίζα Δουκακάρου. Λίαν συντόμως καταργείται και το δελτίο ειδήσεων των 8, που παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη μαζί με τους σχολιαστές Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσίμα.
Εμείς, αυτό που ακούσαμε, είναι ότι η Όλγα Τρέμη πάει σπίτι της, αναζητούν κάποιο άλλο πρόσωπο να λέει τις ειδήσεις και οι κύριοι Πρετεντέρης και Τσίμας περιορίζονται σε βαθμό εξαφάνισης.
Επίσης αυτό που μας είπαν είναι, ότι ενώ πλέον το λένε ανοιχτά μέσα στο Mega ότι για την κακοδαιμονία τους ευθύνεται η μνημονιακή τους γραμμή, σε βαθμό που το δελτίο έχει γίνει αντιπαθητικό στον κόσμο, οι σχολιαστές δε έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία, ωστόσο δεν ξέρουν τι να κάνουν… Έχει μπλοκάρει στην κυριολεξία το σύστημα.
Οπότε, μια σκέψη είναι, να τους εξαφανίσουν όλους αυτούς, που είναι ταυτισμένοι με τα μνημόνια, να περάσει καιρός να ξεχαστεί το πράγμα και ύστερα βλέπουν.























































